колеги от около 10 мес. имам алфа 147 1.6 тс. 120к. до сега никога не ми се е случвало да не запали веднага до вчера. без да има някаква причина или признак предишния ден си паркирах нормално ,загасих и на сутринта като пробвах да стартирам греда ама изобщо никакви изгледи да запали. при4ука за момент и веднага изгасна,после се задави и краи. моля ви помогнете и даите савет какво да права че сам като болен,толкова си оби4ам количката и не мога да я гледам болна. имам и друг проблем с педала на саединитела но там ми е ясно че трябва да сменя долната лагерпомпа,горната я смених и маркучите са здрави но дотогава си наливам спирачна течност и така. благодаря ви предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с палене на студен двигател
Collapse
X
-
Е хубо де, пробвай пак, на всеки се е случвало.Туй че един път се е задавила не е повод за драми.Ако системно вземе да го прави вече ще се мисли.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
утре ще и направа диагностика, но стартера е добре и гориво стига до инжекторите проверих. четох в предишни теми че може от дебитомер да е но не знам каде е и как да го проверя
ако си взема кабел за диагностика,при положение че не мога да заполя ще ми покаже ли каде е проблема или без да работи мотора не може да се направи диагностикаLast edited by tsipor4e; d.m.y г., 21:51.
Comment
-
Как пък все като прочета за някакъв проблем, в рамките на +- 7 дни ме сполетява, май ще бягам от тоя форум. Като си говорим за лагер помпи, днес разбрах от къде е загубата на спирачна течност последните 2 седмици, както и съмнителните петна по хасфалта...
Маслото на двг видимо не е мръднало, така че изключвам семеринг кв. Притеснява ме да не е масло от трансмисията, защото петната са доста големи като за количеството спирачна течност, поне на око. Има ли такъв шанс?
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеКак пък все като прочета за някакъв проблем, в рамките на +- 7 дни ме сполетява, май ще бягам от тоя форум. Като си говорим за лагер помпи, днес разбрах от къде е загубата на спирачна течност последните 2 седмици, както и съмнителните петна по хасфалта...
Маслото на двг видимо не е мръднало, така че изключвам семеринг кв. Притеснява ме да не е масло от трансмисията, защото петната са доста големи като за количеството спирачна течност, поне на око. Има ли такъв шанс?По темата. Като гледам направо си е от трансмисията. Моята и тя малко сълзи от там, но ще я оправям като сменям съединителя. Но при теб доста капи явно.
Comment
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеАма как си личи новия тампонПо темата. Като гледам направо си е от трансмисията. Моята и тя малко сълзи от там, но ще я оправям като сменям съединителя. Но при теб доста капи явно.
Въпроса обаче е дали има някакъв семеринг на скоростната кутия, дето и той да е дал фира, и мазното да е 2 в 1 спирачна течност и масло от трансмисията, все пак ми се вижда доста омазнена. Това ме притеснява най-вече. Другата седмица ще ходи на чичо доктор, няма как
Между другото, май ти беше споменавал преди време, че ти се е налагало да обезвъздушаваш съединителя, защото ти е потъвал и не можеш да изкараш скоростите. При мен беше идентичен проблема/симптомите, та може би сълзенето при теб е от същото място. Губи ли спирачна течност, дори с малки темпове? За тези 20.000 км, до преди този проблем съм долял около 150мл.Last edited by acho_; d.m.y г., 23:45.
Comment
Comment